Hverdagsliv i trygge og fine omgivelser

Grålum III borettslag vil få 16 praktiske leiligheter. Disse fordeles i to like bygg. Leilighetene har 2 eller 4 soverom og er på 73 til 138 kvm. Mellom byggene blir det et hyggelig felles uteområde. 

Boligprosjektet  ligger i et populært, rolig og barnevennlig boligområde tett inntil skogkanten. Området består av etablert og nyere bebyggelse. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager og butikker.

 

Fakta

Bo godt med smart og luftig planløsning

Leilighetene har en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vinduer mot syd. Fra stua går du rett ut på den syd-vest vendte uteplassen. Her har du fin utsikt mot skogen eller hagen mellom byggene. 

Kjøkkenet kommer i god kvalitet fra kjent leverandør med integrerte hvitevarer.

Fine uteplasser

Til hver leilighet blir det en praktisk takoverbygd uteplass. De største  leilighetene får i tillegg takterrasser  på begge sider av bygget.

Leilighetene i 1. etasje får sin egen  inngang fra uteareal.
Hver leilighet disponerer en  parkeringsplass i carport.

Alt i nærheten

Det er  kort vei til alle fasiliteteter som flere dagligvare­butikker, konditori og bakeri, apotek, lege og tannlege, bank, post og bibliotek til barnehager, skole og idrettshall. 

Selv om alle fasiliteter er rett i nærheten, ligger Grålum III Borettslag i et rolig og barnevennlig område innerst i blindvei. Herfra får du naturen rett inn i stua. 

Se bilder

Forretningsfører:
SARSPBORG OG OMEGNS BOLIGBYGGELAG
TLF. 69 13 10 00
www.sobbl.no

Samtlige tegninger er illustrasjoner.
Avvik kan forekomme.