Hverdagsliv i trygge og fine omgivelser

Grålum III borettslag vil få 16 praktiske leiligheter. Disse fordeles i to identiske bygg. Leilighetene har 2 eller 4 soverom og er på 73 til 140 kvm.
Mellom byggene blir det et hyggelig felles uteområde med lekeplass.

Boligprosjektet  ligger i et populært, rolig og barnevennlig boligområde tett inntil skogkanten. Området har både etablert og nyere bebyggelse. Herfra er det kort vei til skoler, barnehager og butikker.

 

Fakta

Bo godt med smart og luftig planløsning

Leilighetene har en åpen stue- og kjøkkenløsning med store vinduer mot syd som slipper inn lys og luft. Fra stua går du rett ut på den syd-vestvendte uteplassen. Her har du fin utsikt mot skogen eller hagen mellom byggene. 

Kjøkkenet kommer i god kvalitet fra kjent leverandør med integrerte hvitevarer. Velg fritt mellom fire ulike fronter og håndtak. 

Alt i nærheten

Det er  kort vei til alle fasiliteteter som flere dagligvare­butikker, konditori og bakeri, apotek, lege og tannlege, bank, post og bibliotek til barnehager, skole og idrettshall. 

Selv om alle fasiliteter er rettt i nærheten, ligger Grålum III Borettslag på en svært rolig og barnevennlig  tomt innerst i blindvei. Herfra får du naturen rett inn i stua og du kan gå direkte inn på fine skogsstier. 

Se bilder